Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Categoria: Comunicació

FaceTime

Comunicació

FaceTime és la manera més simple en la que els usuaris d’iOS poden comunicar-se per àudio i vídeo amb els seus contactes. És d’especial utilitat per qualsevol que requereixi ajuda visual en qualsevol moment, però també és una alternativa molt fàcil d’usar per mantenir-se en contacte amb familiars i amics. La possibilitat de fer fotos de la pantalla de vídeo, permet que les persones puguin guardar moments especials en la seva càmera. Tant de l’App, com del mateix sistema operatiu la fan una aplicació imprescindible d’usar per a qui tingui un dispositiu iOS.

Veure descripció

Permet la realització de trucades d’àudio i vídeo des de la teva un iPhone, iPad i iPod Touch a altres dispositius iOS, o fins i tot a un Mac. Té diverses característiques com cridades a contactes usant un número de telèfon o ANEU d’Apple, fer trucades d’àudio i vídeo, usar la càmera frontal per mostrar la teva cara, o canviar a la càmera posterior per mostrar el que veus, prendre una foto en viu amb solament un toc, i, per últim, crear “Favorits” per accedir ràpidament a persones clau en l’aplicació “Telèfon”.

Hangouts de Google

Comunicació

Aquesta eina de Google és una manera simple de comunicar-se amb persones amb compte de Google. És accessible i fàcil d’utilitzar, sobretot quan es rep una invitació per participar en una conversa. Pot resultar complexa d’entendre per algunes persones, però resulta còmode i accessible una vegada s’entèn el funcionament.

Veure descripció

Hangout de Google és una aplicació que s’usa per comunicar-se a través de missates entre contactes; ja siguin amics, familiars, etc., videotrucades, trucades de veu, podent fins i tot enviar fotos, enganxines i emojis.

Skype

Comunicació

Aquesta plataforma de comunicació és molt fàcil d’utilitzar i pot mantenir en contacte a persones que utilitzin diferents sistemes operatius. La seva interfície és molt intuïtiva per l’ús bàsic de l’aplicació, tot i que les configuracions avançades poden resultar més complexes per a certes persones. La possibilitat de canviar la forma en la qual es visualitzen els contactes resulta molt còmode per diferents tipus de discapacitat visual, i és interessant que també es puguin realitzar trucades a telèfons fixes.

Veure descripció

Aquesta aplicació proporciona missatges gratis, trucades de veu i vídeo gratis per a qualsevol. Skype proporciona facilitats com: parlar cara a cara a través de videotrucades, realitzar videotrucades en grup amb fins a 25 persones, trucades de veu gratuïtes a qualsevol persona en Skype, enviar missatges als amics en un instant i agregar fins a 300 persones a un xat de grup, trucar a telèfons mòbils i telèfons fixos a tarifes baixes (les trucades de Skype a Skype són sempre gratuïtes) i compartir fotos, missatges de vídeo, la ubicació i agregar emoticones i emojis a un xat.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi