Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Categoria: Autonomia

Aquesta cinta de mesurar, de material flexible i marques tàctils, és molt útil per a qualsevol persona cega o amb baixa visió. La combinació de les marques tàctils amb nombres d’alt contrast, permet el seu ús còmodament. És un objecte apte per a qualsevol tipus d’usuari.

Cinta mètrica amb inclinòmetre i nivell dotada de veu. Aquesta cinta t’ajuda de forma fàcil a mesurar superfícies i espais, podent fer-ho amb la màxima autonomia i precisió. Una veu clara t’informa ràpidament sobre inclinacions i mesures.

Aquest dispositiu ajuda a millorar l’autonomia. És de gran ajuda per aquelles persones que han perdut la visió i desitgen tenir el control dels colors de la seva roba o de tot tipus d’objectes que es desitgi saber el seu color. Els tons musicals que produeix, poden ajudar a qui desitgi a reconèixer patrons de colors en alguna superfície, encara que aquesta característica pot resultar massa específica per a persones majors o pels qui simplement desitgin reconèixer una olor. Es tracta d’un dispositiu creatiu amb un nivell bastant precís de reconeixement de colors, encara que han de tenir-se en compte factors com la il·luminació i la posició del dispositiu en mesurar el color.

És un dispositiu molt pràctic amb tecnologia avançada, útil, fàcil d’usar i, a més, disposa de veu. Distingeix fins a 1.000 matisos de colors a part d’estampats i contrastos que realitza una conversió en tons musicals, per a una millor associació dels colors per part de la persona cega.

Aquest dispositiu es recomana a persones amb baixa visió ja que disposa d’una gran pantalla per poder programar les hores de despertar-se. A més si la persona tingués afegida una dolència que li impedeix el poder sentir amb normalitat, l’accessori agregat vibrador, ajudarà a detectar amb la vibració el moment en el qual sona l’alarma. És important tenir en compte que aquest dispositiu no pot ser usat per persones amb ceguesa total.

Rellotge despertador amb un display molt gran per visualitzar còmodament l’hora o programar l’alarma. Inclou un accessori vibrador per col·locar-lo sota el coixí i així poder despertar-se sense molestar a ningú més.

Una de les moltes preguntes que ens fem les persones quan s’adquireix la ceguesa, és com faré per omplir gots, tasses o gerres? Aquesta utilitat és una bona idea per a aquelles persones que estan introduint-se al món de la ceguesa i volen ajuda per millorar les capacitats d’autonomia. És molt fàcil d’usar, solament es col·loca en la vora del recipient a omplir, s’espera fins escoltar un so que indicarà que el contingut ha arribat a dalt.

Ajuda a aquelles persones amb dificultats visuals a omplir recipients amb líquids i així no vessar amb l’inconvenient que representa després recollir-ho d’una manera molt simple.

Per a una persona cega l’ordre en la llar i les peces de vestir és molt important. Aquests petits objectes, són molt útils per col·locar els mitjons per parells, i es poden ficar a la rentadora i assecadora sense problemes. Es recomana utilitzar-lo a persones amb ceguesa total, baixa visió i familiars que convisquin amb persones aquestes, així s’ajudarà a mantenir l’ordre, a més de potenciar l’autonomia.

Una utilitat més que pràctica; tindràs organitzats sempre els mitjons, cadascun amb la seva parella i sempre des de la teva rentadora o assecadora, directe al teu calaix. L’ordre és important, i tenir el control en els teus mitjons, et farà estar tranquil/a a tot moment.

Quan les persones amb problemes visuals s’enfronten a un descens de l’agudesa visual, en moltes ocasions creuen que la seva normalitat ja mai serà com abans: mirar l’hora, programar una alarma, etc. Aquestes són qüestions quotidianes que amb un dispositiu com aquest queden ja solucionades per incorporar pantalla gran i colors que es poden distingir amb facilitat pels seus botons. Una persona amb problemes visuals i amb necessitats d’ampliació de números té solucionat el problema amb un dispositiu d’aquest tipus. Per això queda solament recomanat per a aquells pacients que tinguin resta visual però que precisin d’una pantalla ampliada.

Rellotge alarma amb múltiples funcions: hora, data, termòmetre ambiental, alarma i cronòmetre. Cadascuna de les funcions s’il·lumina d’un color diferent i, a més, compta amb una pantalla de grans dimensions que facilita la seva lectura. És un dispositiu fàcil d’utilitzar alhora d’útil.

Les persones cegues que per diferents causes prefereixen aquest tipus de rellotge, i no un de tàctil en Braille, sol ser per no tenir el tacte ben desenvolupat, o perquè la ceguesa se’ls ha desenvolupat de majors. Per això és recomanable un dispositiu que faciliti les accions quotidianes per tenir el control de l’hora. De la mateixa manera, hi ha moltes persones cegues que prefereixen la veu per comoditat ja que en donar-li a un botó, immediatament esperen una resposta. Els resulta molt més fàcil en ambients tranquils o amb soroll poc important.

Rellotge que gràcies al seu altaveu en la part superior ens donarà de forma clara l’hora quan ho necessitis amb solament prémer un botó. Especialment indicat per a persones cegues totals o amb baixa visió.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi