Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Categoria: Salut

La salut importa molt i el tenir accés al control d’alguns paràmetres és, avui dia, una necessitat per a les persones amb discapacitat visual per poder ser més autònoms. Ara com a persona amb problemes visuals greus, ja pots tenir a casa el control de la tensió, trencant aquesta barrera a causa dels avanços en dispositius mèdics de consum, per denominar-los d’alguna forma més clara. Avui dia tenir un tensiòmetre amb veu i que ofereixi dades en display de grandària gran a casa, és alguna cosa necessari i cobreix les necessitats tant per a persones cegues totals com amb resta de visió.

Tensiòmetre que et permetrà conèixer la tensió arterial amb tan sol prémer un botó. El mesurament es fa a través del braç, la lectura es veu perfectament gràcies al seu gran display amb números grans i la seva execució per veu.

Aquest termòmetre és fàcil d’usar i està adaptat per veu i amb numeracions grans. És recomanat per a persones cegues totals i amb resta visual. A més, per a parelles amb fills i quan els cònjuges són cecs totals o un d’ells té algun problema de visió, és la solució per tenir el control dels estats de febre de fills o familiars a càrrec.

Termòmetre de mesurament senzill i pràctic de temperatura corporal digital dotat de funció de veu i pantalla amb numeració gran per aconseguir la màxima llegibilitat dels resultats.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi