Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Jordi Monés assisteix a “Advanced Cellular Therapies and Regenerative Medicine. The Promise in the 21st Century”

El Dr. Jordi Monés, Oftalmòleg i Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation assisteix a les Jornades “Advanced Cellular Therapies and Regenerative Medicine. The Promise in the 21st Century”, organitzades per B·DEBATE i el Banc de Sang i Teixits. Les jornades són una iniciativa de BIOCAT i l’Obra Social “la Caixa” i se celebraran al Cosmocaixa i a la seu del Banc de Sang i de Teixits els dies 17 i 18 de febrer.

Les Jornades es centren en el paper que les teràpies cel·lulars i la medicina regenerativa tindran en el progrés científic en els propers anys. Totes dues contribuiran al tractament i la cura de determinades malalties emprant cèl·lules, teixits, molècules i altres components biològics amb l’objectiu de restituir la forma, les funcions i les propietats dels teixits o, fins i tot, d’òrgans danyats. Es preveu que l’evolució d’aquestes àrees tindrà un enorme impacte en el desenvolupament mèdic, social i econòmic.

Les jornades comptaran amb la participació d’una trentena d’investigadors, experts i especialistes nacionals i internacionals que analitzaran els reptes i oportunitats a curt i a mitjà termini que ofereixen les teràpies cel·lulars i la medicina regenerativa.

Podeu consultar el programa de les jornades en el següent enllaç. A més, el debat es podrà seguir a Twitter a través de l’etiqueta #BDebate i a @BDebate.

Fotografia: B·Debate i el Banc de Sang i Teixits porten a Barcelona el debat sobre medicina regenerativa. © BST

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi