Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Jordi Monés recull el premi que l’aecc-Catalunya Contra el Càncer ha lliurat al FC Barcelona

L’aecc-Catalunya Contra el Càncer de Barcelona ha premiat al Futbol Club Barcelona per la seva vessant social assistencial en la lluita contra el càncer, i per la posada en marxa i l’èxit obtingut amb el projecte “Deixa de fumar amb el Barça” que prohibia fumar a les seves instal•lacions i convidava a tots els aficionats a deixar l’hàbit tabàquic.

El Dr. Jordi Monés, Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation i responsable de l’Àrea Mèdica i Rendiment del FC Barcelona, ha estat l’encarregat de recollir aquest premi. “Va ser un honor impulsar aquesta iniciativa i aconseguir que el Barça es convertís en el primer club de l’Estat que prohibeix fumar al seu estadi”. El doctor també ha recordat que el projecte es va fer realitat gràcies a l’esforç de la Junta Directiva però “sobretot dels socis, que van recolzar la decisió i que són els que han deixat de fumar al camp”.

L’aecc és una entitat social d’àmbit nacional i privada que col • labora amb les autoritats sanitàries, institucions científiques i aquelles altres entitats que persegueixen una finalitat similar a la de l’Associació, l’ajuda contra el càncer.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi