Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Monés assisteix al MOP, el 8è Congrés Internacional sobre Degeneració Macular associada a l’edat de Paris

El proper divendres, dia 10 de gener, se celebra a la ciutat de la llum, el Macula of Paris, 8è Congrés Internacional sobre Degeneració Macular associada a l’edat (DMAE). En aquesta ocasió, l’esdeveniment s’ha titulat “Retinal imaging: the future”.

Al llarg del dia, oftalmòlegs i experts internacionals en retina exposaran noves tècniques i usos d’escàners per aconseguir millores en el tractament de la retina i les seves patologies.

Entre els conferenciants que participaran a les sessions destaquen Giovanni Staurenghi, Professor d’Oftalmologia a la Universitat de Milà i Director del Departament Universitari de Biomedicina i Clínica científica de l’Hospital Luiggi Sacco de Milà i Jayakrishna Ambati, Professor de Fisiologia i Professor i Vicepresident d’Oftalmologia i Ciències visuals de la Universitat de Kentucky, tots dos membres del Comitè científic de la Barcelona Macula Foundation. Així mateix, el Dr. Jordi Monés, Director Mèdic i Oftalmòleg de la Fundació, també assistirà a aquest congrés.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi