Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Monés, convidat al major Congrés mundial sobre oftalmologia i investigació de la visió

El Dr. Jordi Monés, director de la Barcelona Macula Foundation i de l’Institut de la Màcula i de la Retina, assistirà com a ponent destacat a la reunió anual de l’Associació per a la Investigació de la Visió i Oftalmologia (ARVO), la principal entitat científica en aquesta especialitat a tot el món per nombre d’associats i activitats.

Amb més de 12.000 investigadors associats procedents de més de 80 països, ARVO es va fundar el 1928 i desenvolupa la seva activitat en el camp de la investigació, la formació i la publicació de coneixement mèdic-científic relacionat amb les malalties de la visió i l’oftalmologia en general.

El Congrés se celebrarà durant la setmana del 5 al 9 de maig a la ciutat americana de Seattle, a la qual acudiran oftalmòlegs, optometristes i osteòpates procedents de tots els racons del món per debatre sobre els principals avenços per combatre la ceguesa.

El Dr. Jordi Monés, en qualitat d’investigador i prestigiós oftalmòleg a nivell internacional, ha estat convidat per participar en el fòrum de debat sobre la DMAE humida, en què es tractaran les opcions terapèutiques existents avui dia per tractar aquesta patologia. La seva ponència es centrarà en els règims d’injeccions anti-VEGF i en la seva optimització per aconseguir els millors resultats, el millor exemple és el Protocol Fusion©, especialment desenvolupat pels especialistes de l’Institut de la Màcula.

A més, el Dr. Monés presentarà un pòster científic sobre el seu estudi sobre la linealitat del creixement geogràfic de l’atròfia en la degeneració macular, publicat recentment juntament amb Marc Biarnés, coordinador d’assajos clínics de l’Institut. Els resultats del treball permetran establir l’impacte real dels tractaments farmacològics en l’alentiment de la malaltia amb el pas del temps. D’aquesta manera, es podran optimitzar i millorar els protocols actuals per al benefici del pacient.

El Dr. Samir Patel, membre del comitè científic de la Fundació, també formarà part del panell docent del curs sobre la creació d’empreses per al desenvolupament de productes oftalmològics, dirigit a aquells professionals mèdics amb vocació empresarial i emprenedora.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi