Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Monés i diversos membres del Consell Científic de la BMF al VI Simposi Internacional de DMAE

El Dr. Jordi Monés, Oftalmòleg especialitzat en màcula, retina i vitri, Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation; i els Drs. Jayakrishna Ambati i Giovanni Staurenghi, membres del Comitè Científic de l’entitat, intervindran al VI Simposi Internacional de Degeneració Macular Associada a l’Edat, que organitza The German Society of Ophthalmology (DOG) i que tindrà lloc a la ciutat alemanya de Baden-Baden durant els dies 11 i 12 de setembre.

El “VI International Symposium on AMD Age-Related Macular Degeneration – Emerging Concepts. Exploring known and Identifying new Pathways” és una trobada d’experts internacionals en què es debaten les evolucions en el camp de l’oftalmologia.

El Dr. Jayakrishna Ambati impartirà la conferència sota el títol: “Inflammatory pathways in AMD: what have we learned so far?”, on es repassaran tots els aprenentatges sobre els mecanismes inflamatoris de la DMAE fins al dia d’avui.

Durant el Simposi, es presentarà l’estudi “The Classification of Atrophy Meeting (CAM-2)”, secundat per la Fundació del Dr. Werner Jackstädt. El Dr. Giovanni Staurenghi, junt amb SriniVas R. Sadda i Frank G. Holz, presentarà els resultats de la classificació Internacional de l’Atròfia (Classification of Atrophy consensus Meeting, CAM-1 i CAM-2). També impartirà una conferència sota el títol “OCT-angiography and en-face SD-OCT imaging in AMD56”. Per últim, també serà un dels ponents en un panel que debatrà el futur de les teràpies per vèncer la degeneració macular associada a l’edat.

Podeu trobar més informació sobre el Simposi en el següent enllaç.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi