Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Monés presentarà les línies d’investigació de la BMF a l’acte anual de l’AARPC

23 de novembre de 2012- A poc més d’un mes i mig perquè acabi 2012, la Barcelona Macula Foundation (BMF) es segueix projectant a nivell internacional com un centre de referència oftalmològic en el camp de la investigació. Així, els Congressos Nacionals de les associacions americana i italiana de oftalmologia, l’American Academy of Ophtalmology i l’Associazione Italiana Medici Oculisti (AIMO), respectivament, o el Congrés Internacional de la Retina, organitzat per l’European School for Advanced Studies in Oftalmology, han estat algunes de les trobades en què la BMF ha estat present. Ponències, exposicions de casos pràctics o la participació en taules rodones juntament amb d’altres experts en oftalmologia han estat algunes de les activitats desenvolupades pel Dr. Monés, sempre amb l’objectiu de compartir els coneixements acumulats des de la BMF i l’Institut de la Màcula i de la Retina.

No obstant això, serà al desembre quan tindrà lloc un dels esdeveniments que apareixen subratllats en vermell a l’agenda de la Fundació, pel seu caràcter divulgatiu i per organitzar-se a Barcelona. De la mà de l’Associació d’Afectats de Retinosi Pigmentària a Catalunya (AARPC), la seu a Barcelona de l’ONCE acollirà el proper dissabte 1 de desembre les ponències del Dr. Monés i de la Dra. Maria Palacín, Professora de Psicologia Social de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona (UB).

Una gran iniciativa que, cada any per aquestes dates, organitza la AARPC i a la que us convidem des de la Barcelona Macula Foundation. Serà, sens dubte, una excel·lent oportunitat per intercanviar opinions i conèixer línies d’investigació que potser en el futur puguin ajudar a revertir ceguesa.

CONVOCATÒRIA

Reunió de Nadal – Associació d’Afectats de Retinosi Pigmentària a Catalunya
Data: Dissabte 1 desembre 2012
Hora: 11:00 h
Lloc: C / Sepúlveda n º 1, Sala de Conferències 6ª Planta, Delegació ONCE Catalunya

Conferències:

  • Dr. Monés, director de la Barcelona Macula Foundation. “Línies d’Investigació de la Fundació”.
  • Dra. Maria Palacín, Professora de Psicologia Social de la UB: “Els meus emocions i les d’altres en el procés de la Retinosi Pigmentària”.

Us esperem i us animem a que compartiu amb els vostres coneguts l’organització d’aquesta jornada, que representa per a totes les persones afectades de retinosi pigmentària un missatge d’esperança i solidaritat. Confirmar assistència a: info@barcelonamaculafound.org

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi