Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El XI Congrés sobre Angiogènesi de Miami comptarà amb la presència del Dr. Jordi Monés

Palmer Eye Institute, organitzador de l’acte, ha escollit l’Hotel Mandarin Oriental de la ciutat com a seu.

Aquest any, durant el congrés, què porta per títol “Angiogenesis, Exudation, and Degeneration 2014”, científics, investigadors, oftalmòlegs i especialistes de la visió debatran sobre els possibles tractaments per a les patologies neovasculars i exsudatives que afecten l’ull. Per altre banda, durant la jornada també es comentaran les revolucionaries teràpies en la investigació i la clínica pràctica sobre la DMAE, l’edema macular i la retinopatia diabètica. Amb especial èmfasi al present i futur impacte financer d’aquests medicaments en les practiques clíniques.

Entre els ponents es troben importants metges i investigadors de rellevància internacional com Robert L. Avery, fundador de la California Retina Consultants, cofundador de la California Retina Research Foundation i investigador al Neuroscience Research Institute de la Universitat de California o Jayakrishna Ambati, professor i vicepresident d’oftalmologia i ciències visuals de la Universitat de Kentucky, i membre del Comitè Científic de la Barcelona Macula Foundation.

En aquesta ocasió, el Dr. Jordi Monés, Director Mèdic y Oftalmòleg de la Barcelona Macula Foundation hi assisteix com a oient.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi