Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El XI Congrés sobre Angiogènesi de Miami comptarà amb la presència del Dr. Jordi Monés

wet-amd-278x186_editora_2_52_1

Palmer Eye Institute, organitzador de l’acte, ha escollit l’Hotel Mandarin Oriental de la ciutat com a seu.

Aquest any, durant el congrés, què porta per títol “Angiogenesis, Exudation, and Degeneration 2014”, científics, investigadors, oftalmòlegs i especialistes de la visió debatran sobre els possibles tractaments per a les patologies neovasculars i exsudatives que afecten l’ull. Per altre banda, durant la jornada també es comentaran les revolucionaries teràpies en la investigació i la clínica pràctica sobre la DMAE, l’edema macular i la retinopatia diabètica. Amb especial èmfasi al present i futur impacte financer d’aquests medicaments en les practiques clíniques.

Entre els ponents es troben importants metges i investigadors de rellevància internacional com Robert L. Avery, fundador de la California Retina Consultants, cofundador de la California Retina Research Foundation i investigador al Neuroscience Research Institute de la Universitat de California o Jayakrishna Ambati, professor i vicepresident d’oftalmologia i ciències visuals de la Universitat de Kentucky, i membre del Comitè Científic de la Barcelona Macula Foundation.

En aquesta ocasió, el Dr. Jordi Monés, Director Mèdic y Oftalmòleg de la Barcelona Macula Foundation hi assisteix com a oient.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi