Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Els Drs. Jordi Monés i Giovanni Staurenghi moderen una taula sobre DMAE en el XIII International SPECTRALIS Symposium

Els Drs. Jordi Monés i Giovanni Staurenghi, Director i Membre del Consell Científic de la Barcelona Macula Foundation: Research for Vision respectivament, seran els encarregats de moderar una taula sobre Degeneració Macular Associada a l’Edat (DMAE) a l’International SPECTRALIS Symposium. El Simposi, que se celebra durant els dies 16 i 17 d’octubre a València, està organitzat per la Heidelberg Engineering Academy.

El Dr. Monés i el Dr. Giovanni Staurenghi seran els encarregats de moderar la taula AMD and More (DMAE i altres). En ella es discutiran els avenços en matèria de degeneració macular associada a l’edat.

A més, el Dr. Monés oferirà una presentació sobre “Nascent Geographic Atrophy”, una teoria de la formació incipient de l’Atròfia Geogràfica (GA) a partir de les druses. Per la seva banda, Giovanni Staurenghi exposarà als assistents sobre “Transverse Section Analysis”.

En el simposi s’analitzaran i actualitzaran diferents camps de l’oftalmologia com la degeneració macular associada a l’edat, malalties vasculars, diabetis i miopia. A més, es discutiran casos pràctics i es valoraran noves tècniques i aplicacions de l’OCT.

Per a més informació pots visitar l’enllaç.

El Dr. Jordi Monés durant la conferència. Imatge: Dr. Gallego-Pinazo (@GallegoPinazoMD)

El Dr. Monés durant la seva presentació. Foto: Dra. Marta Pazos (@MartaPazosMD)

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi