Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

L’EYE-RISK debat els tests genètics de DMAE al Congrés ARVO 2017

El Consorci de l’EYE-RISK va ser present al Congrés anual de The Association for Research in Vision and Ophthalmology (ARVO), celebrat aquest mes a Baltimore (EUA). L’EYE-RISK va constituir un Grup d’Interès Especial (SIG), amb una activitat destacada en el programa de la trobada més important d’investigadors en oftalmologia que es fa al món.

Al SIG hi van participar diversos membres internacionals del Consorci, incloent-hi el Dr. Jordi Monés, fundador i director científic de la BMF, i Emiliy Y. Chew com a membre del Scientific Advisory Board i Deputy Clinical Director at the National Eye Institute, Bethesda, USA.

La Dra. Lucia Lee Ferraro, el Dr. Marc Biarnés i el Dr. Jordi Monés, investigadors de la BMF, van ser presents a ARVO.

La Dra. Lucia Lee Ferraro, el Dr. Marc Biarnés i el Dr. Jordi Monés, investigadors de la BMF, van ser presents a ARVO.

La sessió, titulada “Predictive testing for age-related macular degeneration: are we there yet?” va repassar els últims avenços en la investigació de la degeneració macular associada a l’edat (DMAE), des de tests genètics fins a l’ús de models predictius per a la identificació de persones amb alt risc de patir la malaltia.

Els assistents van interactuar de forma activa amb els ponents formulant-los qüestions i fins i tot plantejant-los noves propostes

Els prop de 200 assistents presents a la sessió van tenir la possibilitat d’interactuar de forma activa amb els ponents formulant-los qüestions, o fins i tot plantejant-los noves propostes que podrien desenvolupar-se en el marc del projecte. A més, el públic també va poder participar a la sessió a través d’una enquesta per conèixer el posicionament general davant de les qüestions ètiques que podrien plantejar els tests genètics.

eye-risk-project

L’EYE-RISK está finançat pel Programa d’investigació en innovació Horizon 2020 de la Unió Europea sota el Grant Agreement 634479.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi