Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Regalar fotografies solidàries també és ajudar a la recerca

La natura ens ofereix imatges magnífiques i la fotografia és l’art que captura l’instant. Hi ha moltes formes d’accedir-hi, encara que tinguem baixa visió o ceguesa ja que l’experiència artística no es circumscriu a l’àmbit del que és visual. Hi ha imatges amb autodescripció, fotos tàctils, fotògrafs invidents que amb ajuda d’un assistent creen amb la imaginació i amb les mans per compondre la fotografia i persones amb nivells reduïts de visió que són capaços d’utilitzar aquesta circumstància per a reinterpretar la realitat sota un altre prisma.

El doctor Jordi Monés és, a més de retinòleg i investigador, un gran viatger que durant anys ha recopilat moments i històries. Conscient del privilegi de poder observar el món, les seves fotos figuren al web de la Barcelona Macula Foundation amb el títol ‘Sons Of Our Planet’ perquè puguin ser adquirides i que aquests fons contribueixin a finançar part de la investigació. “El món és llum, visió, contrastos. La Barcelona Macula Foundation treballa per vèncer la foscor que imposa la ceguesa”, afirma Jordi Monés.

Són gairebé 50 fotografies diferents que reflecteixen la varietat cromàtica del nostre planeta. Els compradors solidaris poden invertir de 50 a 500 € en diferents mides i formats. La Barcelona Macula Foundation ofereix, a més d’aquesta iniciativa, la possibilitat de fer donacions anuals i fer-se soci de l’entitat contribuint d’aquesta manera a lluitar contra la ceguesa i a transformar la vida de moltes persones.

La Barcelona Macula Foundation és una organització centrada en la investigació, principalment en estudiar nous i més eficaços tractaments per frenar el deteriorament de la visió associat a malalties com la Degeneració Macular Associada a l’Edat (DMAE), la malaltia de Stargardt i la retinosi pigmentària.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi