Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

La Barcelona Macula Foundation present als VIII Premis Solidaris ONCE Catalunya

L’Auditori de l’edifici ONCE a Barcelona ha acollit l’entrega dels VIII Premis Solidaris ONCE Catalunya. Els Premis tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que realitzen una tasca solidària en el seu entorn d’influència i procuren la incursió social de tots els ciutadans, la normalització i l’autonomia personal i l’accessibilitat universal.

Tots els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria o per la seva dedicació a favor dels drets socials dels més desfavorits.

El Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation, el Dr. Jordi Monés, ha assistit convidat al acte presidit pel Molt Honorable President de la Generalitat, Artur Mas, i pel President de l’ONCE i de la seva fundació, el Sr. Miguel Carballeda.

Els premis d’aquesta edició han estat per l’Associació ALBA, Mercè Riera, l’empresa “Cocina Justa”, el programa “Apropa Cultura“ del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya; i l’emissora Radio Nikosia

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi