Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

La BMF present en un dels simposis sobre farmacologia ocular més importants del món

París acollirà del 7 al 10 de març la desena edició del Simposi Internacional sobre Farmacologia i Teràpies Oculars (ISOPT Clinical), en el qual participaran activament membres destacats de la Barcelona Macula Foundation, començant pel seu Director Mèdic, el Dr. Jordi Monés.

El Dr. Monés ha estat convidat per oferir una xerrada el divendres 8 de març sobre els beneficis de l’aplicació d’un sistema complementari a la DMAE seca.

L’endemà, centrarà la seva intervenció en els avantatges de la teràpia combinada amb VEGF i PDFG per a la DMAE exsudativa o humida. Finalitzarà la seva participació en el congrés a la tarda, presidint una interessant taula sobre la DMAE humida al costat de prestigiosos oftalmòlegs com Gisele Sourbane (França) o Samir Patel (EUA), membre del Consell Científic Assessor de la BMF.

A més de Samir Patel, comptaran també amb destacades conferències al Simposi Jayakrishna Ambati i Baruch Kuppermann, dos membres més del Consell Científic de la BMF.

L’anterior edició del ISOPT es va organitzar a Viena, a finals del 2011, i va comptar també amb la participació del Dr Monés.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi