Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

La BMF presenta el seu pla d’acció per a l’Excel·lència en Recursos Humans d’Investigació 2018-2022

La BMF ha presentat el seu pla d’acció en Recursos Humans per obtenir l’acreditació de ‘Excel·lència en R + D “de la Comissió Europea. Es tracta d’un reconeixement al compromís de la institució en el desenvolupament d’una estratègia de recursos humans per als investigadors, alineat amb els principis de la Carta Europea del Investigador i el Codi de Conducta per a la Contractació d’Investigadors, tots dos adoptats per la Comissió Europea l’any 2005.

La BMF té com a objectiu reconèixer als seus investigadors i treballadors, oferint un entorn de treball engrescador i estimulant que promou la igualtat d’oportunitats, la integritat ètica i la concertació laboral. L’any 2018, la BMF s’adheria a la Carta i el Codi Europeus i va començar a formar part de la Red Euraxess.

Avui podem presentar el Pla aprovat per la Direcció de la Fundació el passat 01/12/2018. Una vegada que el pla sigui aprovat per la Comissió Europea, s’avaluarà la seva correcta implementació de forma anual. I també es sotmetrà a una avaluació externa per part de la Comissió Europea.

La HRS4R dóna suport a les institucions d’investigació i organitzacions de finançament en l’aplicació de la Carta i el Codi en les seves polítiques i pràctiques. L’objectiu que persegueix aquest pla és fer que les institucions d’investigació siguin més atractives per als investigadors que treballen en aquestes, i, al mateix temps, atraure nous investigadors. El logotip de ‘RH Excel·lència en la Investigació’ identificarà les institucions i organitzacions com a proveïdors i partidaris d’un ambient de treball estimulant i beneficios.

Aquest document té com a finalitat principal establir una estratègia de RRHH global i coherent adoptant bones pràctiques i els estàndards de qualitat internacionals.

Més informació:

Pla d’Acció 2018-2022 (anglès)

Adhesió de la BMF (anglès)

Carta Europea del Investigador i Codi de Conducta per a la Contractació d’Investigadors (anglès) 

Estratègia en Recursos Humans per a Investigadors (anglès)

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi