Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

La Fundació a l’Infoday “Funding opportunities in Health, Demographic Change and Wellbeing 2016-2017: H2020 and other European Programmes”

La Barcelona Macula Foundation: Research for Vision, present a la Jornada “Funding opportunities in Health, Demographic Change and Wellbeing 2016-2017: H2020 and other European Programmes”.

En aquesta ocasió, l’Infoday, organitzat per la Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), en col·laboració amb l’Institut de Salut Carlos III, l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris de Recerca (AGAUR) i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, se celebra el dia 16 de novembre a l’Auditori de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

La jornada es centrarà en els nous programes de treball europeus relacionats amb la Biomedicina i les Ciències de la Salut. El H2020 Work Programme 2016-2017 va ser publicat per la Comissió Europea el passat 14 d’octubre.

La Barcelona Macula Foundation participa en dos Projectes Europeus, corresponents al Programa Horizon 2020, amb d’altres entitats de recerca: Exploring the combined role of genetic and non-genetic factors for developing AMD: A systems level analysis of disease subgroups, risk factors, and pathways (EYE-RISK) i Innovative PROcurement for Visual Impaired People (PRO4VIP).

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi