Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Monés inaugura la 8a Trobada anual de MuscleTech Network

El director mèdic de la BMF, Jordi Monés, va inaugurar, en condició de directiu de la FCB Universitas, el 8è MuscleTech Network. Es tracta d’una trobada amb gran presència d’investigadors de reconegut prestigi internacional, organitzada pel FC Barcelona, la Fundació Leitat i Aspetar. MuscleTech network s’emmarca dins del projecte FCB Universitas, una iniciativa del FC Barcelona per convertir-se en un referent mundial dins de l’esport en els àmbits de la investigació, la generació, la transmissió i la transferència de la informació i el coneixement.

Apart de la intervenció del Dr. Monés, la sessió inaugural va comptar amb el Dr. Joan Parra, director general de Leitat i el Dr. Scott Gillogly, Chief Medical Officer a Aspetar.

Des de fa uns anys, la trobada de MuscleTech Network s’ha convertit en una referència en l’àmbit mundial com a fòrum de reunió d’investigadors, metges, fisioterapeutes i preparadors físics per intercanviar i discutir les últimes tendències i innovacions en el camp de les lesions de múscul i tendó. En aquesta edició, l’objectiu ha estat aprofundir en les lesions musculars del quàdriceps, amb un enfocament que va des de l’estudi teòric fins a la pràctica clínica.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi