Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

‘Mytaxi app’, una aplicació per demanar un taxi

EN EL MERCAT EXISTEIXEN MOLTES APLICACIONS QUE OFEREIXEN SERVEI PER DEMANAR UN TAXI. NO OBSTANT AIXÒ, I FINS FA POC, CAP ERA REALMENT ACCESSIBLE PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT VISUAL

Els principals problemes d’una persona amb discapacitat visual, si desitja agafar un taxi, són la impossibilitat de veure si s’acosta un vehicle disponible i la inexistència de control si el sol·licita per telèfon. En aquest sentit, els avanços tecnològics han introduït en el mercat aquest tipus d’app.

Un exemple interessant, i que aporta molt bones solucions és ‘mytaxi app’; una aplicació mòbil que, gràcies a les evolucions tecnològiques introduïdes, ha perfeccionat la seva app. I, tot, gràcies a la introducció de la tecnologia VoiceOver per a iOs i TalkBack per a Android per a facilitar la mobilitat de manera autònoma i contribuir a eliminar obstacles de la vida quotidiana de les persones cegues.

El seu ús és molt intuïtiu, de tal manera que amb un petit número de clics es pot demanar un taxi en la ubicació que es desitgi. I és que, res més obrir-la, compta amb un botó en el qual es llegeix “Demanar ara un taxi”; un pas molt senzill per a persones amb discapacitat visual.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi