Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

An open-label investigator research grant trial to establish the safety of intravitreous injections of e10030 (anti-pdgf pegylated aptamer) given in combination with lucentis® in subjects with neovascular age-related macular degeneration

Els objectius d’aquest estudi són avaluar la seguretat i l’eficàcia de la injecció intravítria d’E10030 administrada en combinació amb Lucentis® en comparació de un grup de control tractat únicament amb Lucentis® en pacients amb neovascularització coroïdal subfoveal secundària a una degeneració macular associada a l’edat (DMAE) i amb una resposta deficient a la monoteràpia anti-VEGF.

untitled

untitled

untitled

Disseny de l’estudi
Obert, no controlat
E10030 (0,3 mg) + Lucentis® durant 3 mesos

Després de rebre la combinació de Fovista (1,5 mg) i Lucentis®, els pacients que anteriorment mostraven una resposta deficient a la monoteràpia amb Lucentis® van guanyar de mitjana 6,1 lletres de visió en l’optotip estàndard ETDRS al cap de 12 setmanes. Alguns pacients van presentar una reducció marcada de la lesió. No es van observar qüestions de seguretat significatives. Dades en procés d’anàlisi pendents de publicació.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi