Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

An open-label investigator research trial to study the safety and efficacy of a combination of a pro re nata regimen with fixed interval regimen intravitreal injections of ranibizumab in the treatment of choroidal neovascularization in subjects with neovascular age-related macular degeneration

L’objectiu d’aquest projecte és explorar la seguretat i l’eficàcia d’una combinació d’una pauta a demanda amb una pauta a intervals fixes d’injeccions intravítries de ranibizumab en el tractament de la neovascularització coroïdal(NVC) en pacients amb degeneració macular associada a l’edat neovascular. Hipòtesi: aquest règim pot presentar beneficis en l’àmbit d’una pauta mensual amb una quantitat mitjana d’injeccions significativament menor.

untitled

untitled

untitled

untitled

untitled

untitled

Les dades de 12 mesos presentades avalen la hipòtesi segons la qual la pauta de FUSIÓ per a NVC secundària a una DMAE exudativa presenta beneficis visuals en l’àmbit de les pautes mensuals amb una quantitat mitjana d’injeccions significativament menor, fins i tot en pacients de la població afectada actual en centres clínics amb nivells més grans d’agudesa visual, cosa que no reflectien els assajos anteriors, de manera que s’eviten les limitacions visuals de les pautes a demanda en la DMAE.

 

Monés J, Biarnés M, Trindade F, Casaroli-Marano R. FUSION regimen: ranibizumab in treatment-naïve patients with exudative agerelated macular degeneration and high visual acuity. Graefes Arch Clin Exp Ophthalmol 2012 Dec;250(12):1737-44.

Monés J. A Review of Ranibizumab Clinical Trial Data in Exudative Age-Related Macular Degeneration and How to Translate It into Daily Practice. Ophthalmologica 2011;225(2):112-119.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi