Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

GA Characterization

Caracterització de la progressió de l’atròfia geogràfica en pacients amb degeneració macular associada a l’edat: evolució i factors de risc associats a la progressió de l’atròfia geogràfica (GAIN)

Aquest estudi pretén descriure la història natural de l’atròfia geogràfica i identificar els factors de risc potencials associats a una propagació més ràpida de l’atròfia, a més a més de caracteritzar millor l’autofluorescència i explorar l’ús de la tomografia de coherència òptica d’alta resolució en els canvis progressius per al desenvolupament de teràpies racionals.

Aquest estudi ofereix nous detalls sobre la caracterització de l’atròfia geogràfica, les diferents velocitats de progressió i els tipus de pacients amb un risc de pèrdua visual més gran. Recentment s’han descrit i comunicat nous descobriments tomogràfics de les característiques microscòpiques de les capes exteriors de la retina. Aquests nous descobriments i les noves dades poden ser crucials per avaluar millor l’impacte i el seguiment de noves teràpies prometedores.

project-ga-characterization

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi