Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Identificador de Colores ONCE

Autonomia

Des de fa molts anys existeixen identificadors de colors per a dispositiu mòbils. No obstant, alguns d’aquests formen part d’altres aplicacions més complexes. Aquest identificador de colors és molt ràpid i fàcil d’utilitzar, pel que la seva valoració és alta quan el que es desitja és rapidesa. Els resultats són clars i fàcils d’interpretar, i l’ús de l’aplicació per un temps normal no afecta el consum de la bateria significativament.

Hi ha que tenir present, tal i com diu la seva descripció, que qualsevol identificador de colors que fa servir la càmera del mòbil per treballar pot donar resultats imprecisos si les condicions de llum i ombra de l’habitació no són adequades quan s’enfoca a un objecte.

El mode d’exploració també és una característica interessant d’aquesta aplicació, doncs en una fotografia es poden explorar els colors presents en aquesta.

Veure descripció

Identificador de Colores ONCE és una app que permet, mitjançant la càmera d’un dispositiu mòbil, detectar els colors de l’objecte al que s’enfoca.

L’accés a aquesta informació es pot fer de diferents maneres:

  1. Revisió continua de colors: l’aplicació va informant de forma constant dels colors que va detectant la càmera del dispositiu simplement amb enfocar
  2. Exploració d’una imatge: l’aplicació permet realitzar una fotografia i explorar aquesta imatge amb el dit o mitjançant una línia Braille.

Al fer servir aquesta aplicació, a l’igual que totes les d’aquest tipus existent en les tendes d’aplicacions, cal tenir en compte que depenen molt de la llum que hi ha a l’estança, de la qualitat de la càmera del terminal i de la possible ombra que nosaltres mateixos estem provocant al prendre la imatge.

Perfil d’usuaris: Aquesta app té un grau d’accessibilitat molt alt i és molt simple d’utilitzar, pel que està recomanat per a qualsevol perfil d’usuari. Precisament, la seva senzillesa la converteix fàcil de de fer servir en qualsevol moment i lloc.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi