Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Mercadona

Autonomia

Aquesta aplicació permet, com la seva descripció assenyala, fer la compra al llarg de diferents dies, amb la possibilitat de marcar productes com a favorits, i així accedir més ràpidament a aquests, veure i modificar fàcilment el contingut del cistell, i inclòs permet que 2 o més usuaris puguin afegir articles al mateix cistell de la compra a la vegada.

Tot i que aquesta app respon només a les necessitats de qui desitgen comprar a Mercadona, resulta molt interessant per la seva accessibilitat i facilitat d’ús.

Nota: Encara que aquesta app està disponible a iOS i Android, és important destacar que l’accessibilitat per als usuaris de lectors de pantalla en la versió d’Android no està tan desenvolupada com la d’iOS, per la qual cosa no es recomana el seu ús en Android si l’usuari és cec total.

Veure descripció

L’app de Mercadona dona accés a la compra online en el supermercat. D’una forma ràpida i intuïtiva, es pot fer la compra des de qualsevol lloc si s’està dins dels codis postals on el servei ja està disponible. Aquesta app permet veure els productes en detall, afegir-los al cistell, fer la compra, revisar les compres anteriors, modificar-les en funció de les teves necessitats, i comprar els productes habituals sense necessitat de llistes.

Perfil d’usuaris: Aquesta aplicació resol una de les situacions complexes a les quals s’enfronten les persones amb discapacitat visual: fer la compra.

Si bé l’app és intuïtiva i simple de fer servi, està indicada per aquelles persones que se senten còmodes fent servir el dispositiu mòbil, ja que per aprofitar-la correctament l’usuari ha de fer ús de camps de text, botons desplegables, etc. Si l’usuari és cec total i no se sent còmode amb el lector de pantalla, pot resultar carregós intentar fer servir l’app correctament.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi