Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Yuka

Autonomia

Aquesta aplicació està sent positivament valorada per la comunitat de persones amb discapacitat visual en molts països. Al no poder llegir les etiquetes dels productes alimentaris o de cosmètica, les persones amb discapacitat visual disposen de menys informació per escollir els productes més saludables. Si bé no hi ha que obsessionar-se amb els resultats, la informació que l’app proporciona és molt valuosa per esbrinar la composició dels productes, o si contenen cap al·lergen.

Es tracta d’una aplicació amb una interfície molt simple de fer servir, i és accessible tant per a usuaris d’iOS com d’Android. Únicament hi ha que registrar-se amb un correu electrònic, o per mitjà de Facebook, per començar a escanejar els productes.

Veure descripció

Yuka és una aplicació mòbil gratuïta que permet escanejar els codis de barres dels productes alimentaris i cosmètics per avaluar el seu impacte en la salut. A continuació, un fitxa detallada permet entendre l’anàlisi de cada producte. Quan l’impacte és negatiu, Yuka recomana productes similars i més beneficiosos per a la salut.

Perfil d’usuaris: L’app està recomanada per a qualsevol perfil d’usuari, ja que el seu maneig no és complicat i proporciona resultats clars i accessibles per a tot tipus d’usuaris. Potser el més complex de l’app és el procés de registre, però aquest no és diferent al d’altres.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi