Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Avui se celebra el Dia Mundial de la Salut

Avui, dia 7 d’abril, se celebra el Dia Mundial de la Salut. Una data en què es commemora la fundació de l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Com cada any, conviden a totes les persones a unir forces en la lluita contra les malalties, una causa amb la qual sempre està compromesa la Barcelona Macula Foundation.

En aquest 2014, la temàtica principal d’aquest dia són les malalties transmeses per vectors, és a dir, per petits animals que infecten una persona i aquesta, a la vegada, la transmet a d’altres persones sense adonar-se’n. Per aquest motiu, aquestes patologies poden afectar la població de diversos països, desconeixent-ho, en una fase inicial. Tot i què algun vector pot provocar malalties oculars, aquest fenomen no és molt comú.

El Dr. Jordi Monés, Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation i tot el seu equip, recalquen la necessitat i importància de la investigació per aconseguir resoldre totes les patologies que, encara avui dia, no tenen cura i afecten al planeta. “Cada dia és importants per intentar buscar una solució a malalties que encara no la tenen. Des de la Barcelona Macula Foundation estem compromesos amb la investigació per lluitar i aconseguir una millor qualitat de vida per als nostres pacients”, declara el Dr Monés.

Actualment, la degeneració macular associada a l’edat (DMAE), la malaltia de Stargardt y la retinosi pigmentària són tres de les patologies que la Barcelona Macula Foundation està intentant resoldre.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi