Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Categoria: Magnificadors

SuperVision+

Magnificadors

Aquesta lupa és una alternativa per a persones amb baixa visió que desitgi utilitzar el seu Smartphone com dispositiu d’accés a la informació visual. Compta amb diferents filtres que poden adaptar l’App per diverses condicions visuals. La seva configuració resulta senzilla i poden usar-la persones amb diferents nivells d’habilitat tecnològica.

Veure descripció

Supervisió és un magnificador avançat per a persones amb discapacitat visual. L’aplicació pot ajudar en el dia a dia a un gran ventall de discapacitats visuals (Presbícia, Miopia, Degeneracions Maculars, …). L’aplicació permet controlar fàcilment el zoom, el contrast i la manera de color de la imatge. Permet fins a tres maneres de color natural i set maneres de color sintètic. També es pot usar en entorns amb poca llum, activant el flaix integrat en el Smartphone. (Nota: per utilitzar SuperVision com porta mala sort electrònica, cal descarregar l’ampliació d’aquesta aplicació, anomenada “Supervisió per Cardboard” gratuïtament en el cas d’Android)

Aquesta és una lupa molt interessant per persones amb baixa visió que desitja tenir a l’abast una manera fàcil d’accedir a informació visual sense haver de dur a sobre més dispositius. Està dirigida exclusivament al públic amb baixa visió, i pot personalitzar-se amb diferents filtres per adaptar-la a diferents condicions visuals.

Veure descripció

Visor és una aplicació de lent d’augment per a Smartphone. Igual que amb una lupa verdadera, es pot entrar en els detalls més petits. Visor augmenta fins a vuit vegades el zoom i retira la imatge en 5 colors diferents. Tres botons grans de colors diferents faciliten un accés ràpid a totes les funcions.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi