Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Categoria: Comunicació

Un iPhone és molt més que un telèfon per a una persona amb discapacitat visual. Podríem assegurar que és tota una ajuda tècnica imprescindible, tant per l’accessibilitat ja inclosa de sèrie, com pel servei que poden prestar-te totes les possibilitats que ofereixen les Apps en qualsevol escenari de la vida diària. Aquest dispositiu és apte per a tot tipus d’usuaris, però cal deixar clar que per utilitzar-ho (i segons el tipus d’usuari i experiència amb dispositius mòbils) s’ha de dedicar un temps per adquirir el coneixement d’ús i familiaritzar-se tant amb la solució triada d’accessibilitat, com amb el funcionament del propi dispositiu i les aplicacions a utilitzar.

Tots els dispositius de la marca Apple estan preparats per ser utilitzats per qualsevol tipus d’usuari, fins i tot, per a aquells usuaris que tinguin problemes visuals o altres discapacitats, ja que des del moment d’adquirir el dispositiu, podrà utilitzar-se amb les solucions d’accessibilitat integrades de sèrie. Per a això es pot configurar des de l’inici de la preparació del dispositiu o bé accedir a “Ajustos/General/Accessibilitat” i triar l’opció que millor s’adapti a les teves necessitat.

Un telèfon fix per a la teva llar suposa que per norma no tenen cap adaptació per a persones amb dificultats visuals, però aquest model en concret, et pot ajudar si tens ceguesa o una deficiència visual. L’experiència per a persones cegues de poder escoltar el nom de la tecla que estàs prement sense por a equivocar-se és més que genial. Si el teu cas és ser una persona amb baixa visió, aquest dispositiu és idoni per a tu, ja que pots utilitzar la part de veu i recolzar-te amb els nombres grans, o viceversa.

Aquest telèfon inalàmbric et proporcionarà plena confiança sempre que truquis, ja que compta amb un sistema auditiu que et dirà, mitjançant una veu, quina tecla has premut. D’aquesta manera, mai t’equivocaràs en marcar. A més, incorpora una gran pantalla retroiluminada d’alt contrast amb la qual podràs veure els números còmodament sense forçar la vista.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi