Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Categoria: Llar

Una bàscula de bany senzilla d’usar, recomanada per a persones amb baixa visió o visió parcial, amb la qual l’acció de pesar-se és totalment accessible. Uns pares amb ceguesa, o bé persones que visquin en família, podran utilitzar aquest dispositiu sense necessitat d’adquirir alguna cosa especial per a una persona amb discapacitat visual.

La bàscula de bany compta amb un sistema de veu incorporat que et dirà el teu pes exacte cada vegada que la utilitzis. D’aquesta manera, no necessitaràs ajupir-te ni fer esforços per llegir els dígits. Tot i així, incorpora una gran pantalla digital perquè puguis veure els números de forma clara i amb realç de contrast.

Una bàscula d’ús universal, recomanada per a persones cegues i amb baixa visió ja que té integrada una veu i números grans. Podràs utilitzar-la sense esforç algun i, a més, pots fer partícip de les teves receptes a la família o bé al contrari: una família que conviu amb una persona amb problemes visuals, podrà participar en l’elaboració de les receptes familiars.

Segueix cuinant els teus bescuits amb aquesta bàscula! A més de la seva gran pantalla digital fàcil de llegir, compta amb un pràctic sistema de reproducció de veu que et dirà el pes exacte de tots els ingredients que necessitis pesar. La manera més inclusiva de gaudir de la cuina, perquè no abandonis mai la teva passió de xef.

Aquest comandament de TV es recomana per a persones que no exigeixen massa a l’hora de veure la televisió. Està orientat al fet que persones amb baixa visió tinguin el control dels aspectes bàsics d’utilització quotidiana de la seva TV. Es poden configurar fàcilment funcions preferides, i és molt adequat per a persones majors que gaudeixen d’aquesta activitat, però que al no tenir suficient vista, se senten aclaparades per la complexitat dels comandaments a distància actuals amb massa botons i funcions.

Segueix gaudint dels teus programes preferits de TV amb aquest simple i manejable comandament a distància amb el qual podràs realitzar les funcions bàsiques com encendre i apagar la televisió, canviar de canal i ajustar el volum de la forma més senzilla i ràpida. Així mateix, les seves tecles són de gran grandària i es troben molt separades entre si perquè puguis utilitzar-ho amb total autonomia.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi