Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Magnificadors digitals a la carta

DES QUE LA TECNOLOGIA S’HA OBERT CAMÍ ENTRE LES PERSONES AMB DEFICIÈNCIES VISUALS, PER LES LLARS DESFILEN TOTA MENA DE DISPOSITIUS; DES DE PETITES LUPES DE BUTXACA FINS A ENORMES APARELLS DE CIRCUIT TANCAT

La tecnologia evoluciona constantment i els dispositius són, cada vegada, més potents. També portàtils. Avui dia, el mercat ofereix un gran ventall d’opcions per a tota mena de necessitats. No obstant això, l’auge de les aplicacions mòbils ha brindat una possibilitat inimaginable fins ara; portar damunt una potent ajuda de magnificadorS digitals en el nostre dispositiu mòbil fins i tot amb iguals o millors prestacions que els dispositius físics.

En el projecte SilVer tenim alguns dels exemples més versàtils i millor avaluats de magnificadors de pantalla -tant per a iOS com per a Android– que sorprenen per la seva facilitat d’ús; i, sobretot, per les seves possibilitats i perquè sempre estan disponibles en el smartphone sense haver de portar altres dispositius damunt. A més, la pròpia potència del dispositiu mòbil proveeix a aquestes eines amb capacitats de processament molt importants, que fan que la solució sigui molt més econòmica que un magnificador portàtil existent en el mercat.

QUÈ ES POT FER AMB ELS MAGNIFICADORS DIGITALS?

La potència dels processadors mòbils permet que els magnificadors digitals siguin capaços de donar resultats formidables. A més, el sistema operatiu iOS compta amb una potent eina de lupa que s’activa fàcilment des dels ajustaments d’accessibilitat de qualsevol dispositiu iOS i que compta amb moltes possibilitats de personalització.

Si es desitgen altres aplicacions, en la categoria de baixa visió de SilVer presentem dues de les més versàtils tant per a iOS com per a Android: Visor i Vision+. Ambdues ofereixen diferents possibilitats que les fan molt interessants: des de canviar el nivell de contrast, la resolució o l’escala de colors, fins a fer fotos del que veus a través d’elles i emmagatzemar-les.

Si es desitja de major portabilitat i flexibilitat per a observar millor el món que ens envolta cal donar una oportunitat al telèfon intel·ligent. Equipat amb aquestes interessants eines es gaudeix d’agradables sorpreses.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi