Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Categoria: Transport

Aquesta aplicació té una interfície senzilla que permet, a qualsevol usuari amb discapacitat visual, reservar un taxi, seguir el trajecte d’aquest, contactar amb el conductor i/o pagar d’una forma molt intuïtiva.

Els avantatges que presenta són més d’un. Des de l’aplicació l’usuari pot veure la matrícula del taxi, saber quan ha arribat i fins i tot contactar per telèfon o missatge. A més, en configurar un mètode de pagament, es pot pagar el trajecte fins i tot a través de l’aplicació.

És una aplicació molt simple d’utilitar per a tots els perfils, i requereix de poc temps d’aprenentatge. Per tant, es pot recomanar a diferents perfils d’usuaris amb qualsevol tipus de discapacitat visual.

Veure descripció

Aquesta aplicació està recomanada per a persones amb discapacitat visual que volen demanar un taxi. Gràcies a les evolucions tecnològiques introduïdes, facilita la mobilitat de manera autònoma i contribueix a eliminar obstacles de la vida quotidiana de les persones cegues. El seu ús és molt intuïtiu, de tal manera que amb un petit nombre de clics es pot demanar un taxi en la ubicació que es desitgi.

Moovit

Transport

Aquesta és una de les aplicacions més accessibles per usuaris de lector de pantalla en l’àrea de transport públic. La seva accessibilitat funciona millor en plataformes iOS, i el seu maneig s’aprèn fàcilment amb tan sols dedicar uns minuts per explorar-la. Està recomanada tant per usuaris amb baixa visió com per cecs totals, encara que aquells amb baixa visió poden requerir la seva complementació amb altres característiques d’accessibilitat del sistema operatiu. Tot i que és una aplicació fàcil d’utilitzar, no està recomanada per persones amb un baix nivell d’habilitat tecnològica.

Veure descripció

Amb aquesta aplicació integrada en el sistema de transport de la teva ciutat, pots obtenir tots els horaris, parades i rutes en el teu mòbil amb informació molt exacta i precisa. Moovit té una gran base de dades amb ciutats de tot el món i es pot canviar de ciutat fàcilment. Les indicacions que produeix combinen totes les opcions de transport públic en una única App.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi